«Πάμε Ελλάδα Εναλλακτικά» 1ος προορισμός Κάλυμνος

«Πάμε Ελλάδα Εναλλακτικά» 1ος προορισμός Κάλυμνος

την .

Η Κάλυμνος, το νησί της περιπέτειας στην φύση, της αναρρίχησης και των καταδύσεων, αυτοσχεδιάζει δημιουργικά, ενεργεί συλλογικά, επιχειρεί με καινοτομία στον τουρισμό, προσελκύει το ενδιαφέρον, ξεχωρίζει! Φιλόξενη όπως πάντα η Κάλυμνος, από 1η Απριλίου 2014, υποδέχεται τους επισκέπτες της έτοιμη να τους προσφέρει ένα ακόμα συγκριτικό πλεονέκτημα. Όσο πιο ποιοτικά τόσο πιο οικονομικά; Μα πως γίνεται;

Go alternative in Greece...

Η Κάλυμνος αποτελεί το μοντέλο του πιο καινοτόμου συλλογικού επιχειρηματικού σχεδίου για τον εναλλακτικό/διαδικτυακό τουρισμό στην Ελλάδα !

Το νησί των σφουγγαράδων παίρνει το χρίσμα του πρώτου Ελληνικού και Ευρωπαϊκού προορισμού που σχεδιάζει και εφαρμόζει πρόγραμμα επιβράβευσης επισκεπτών, με την παροχή ειδικών προνομίων για τους επισκέπτες του και πριμοδότηση του κόστους των υπηρεσιών τους, εφόσον και αυτοί με την σειρά τους επιλέξουν τοπικές επιχειρήσεις που λειτουργούν σύμφωνα με το θεσμικό πλαίσιο, πληρούν όλες τις αναγκαίες προϋποθέσεις λειτουργίας και προσφέρουν ποιοτικές υπηρεσίες στον επισκέπτη.

Ο Τουρισμός για την Κάλυμνο είναι ένα σπουδαίο αγαθό και μία κοινωνική υπόθεση. Η τοπική οικονομία τον έχει ανάγκη περισσότερο από ποτέ άλλοτε. Οι επιχειρηματίες του τουρισμού του νησιού επιλέγουμε την καινοτομία και ενεργούμε συλλογικά για να διασφαλίσουμε το μέλλον του.

«Πάμε Ελλάδα Εναλλακτικά» 1ος προορισμός Κάλυμνος...

Блог http://webekm.com/ и още нещо.

Full premium theme for CMS

Bookmaker bet365 The best odds.