Κάλυμνος - Τουρισμός - Φθινόπωρο 2014 - 76 Ημέρες Γιορτής !

Κάλυμνος - Τουρισμός - Φθινόπωρο 2014 - 76 Ημέρες Γιορτής !

την .

card rescue special edition

Tο δίκτυο επιχειρήσεων alternet για την Κάλυμνο ανοίγει καινούργιους δρόμους και δημιουργεί νέους θεσμούς για τον τουρισμό στο νησί, την ποιότητα στις υπηρεσίες, την φιλοξενία, την διάσωση, την ξεχωριστή υποδοχή των επισκεπτών της.

Για όλη την διάρκεια της φθινοπωρινής τουριστικής περιόδου από 1η Σεπτεμβρίου έως 15 Νοεμβρίου 2014 και μόνο για αυτή την περίοδο, δημιούργησε μία ειδική έκδοση της alternet card «76 Ημέρες Γιορτής», θέλοντας να αναδείξει το φθινόπωρο σαν την «χρυσή περίοδο» για ταξίδι και διακοπές στην Κάλυμνο.

Πρόκειται για μία κάρτα – Πρόσκληση! Οι κάτοχοι αυτής της εορταστικής κάρτας, επιπλέον των γνωστών ήδη εκπτώσεων στις επιχειρήσεις του δικτύου, θα έχουν το προνόμιο δωρεάν εισιτηρίου από Μαστιχάρι / Κω - Λιμάνι Καλύμνου με επιστροφή. Μια σειρά από οργανωμένες δραστηριότητες, εκδηλώσεις, μουσικές βραδιές και προβολές, έχουν προγραμματιστεί από το alternet για όλη αυτή την περίοδο των 76 ημερών γιορτής στις οποίες τα μέλη – κάτοχοι κάρτας, θα έχουν προνομιακή πρόσβαση. Το πρόγραμμα των 76 ημερών γιορτής 2014 για τον φθινοπωρινό τουρισμό στην Κάλυμνο θα ανακοινωθεί σταδιακά από 1η Ιουλίου 2014 και έως τις 31 Ιουλίου 2014. Αυτό δεν αποκλείει από το να συνεχίσουν να προστίθενται εκδηλώσεις και να αναπτύσσονται προγράμματα μέχρι τις 31 Αυγούστου.

π.χ Ο γύρος της Καλύμνου με ποδήλατο, ο γύρος της Καλύμνου με κανό καγιάκ, γιορτή Ελληνικής Μπύρας, Βραδιές Jazz, Βραδιές Rock, Βραδιές Latin χορού, Ελληνικές παραδοσιακές βραδιές, πανόραμα Ελληνικών και ντόπιων προϊόντων, πανόραμα Vegetarian εδεσμάτων κλπ.

Κανονισμοί αγοράς και χρήσης:

  • Η κάρτα σας προσφέρει ένα μόνο ταξίδι δωρεά Μαστιχάρι – Κάλυμνος με επιστροφή!
  • Το προνόμιο του δωρεά εισιτηρίου αφορά αποκλειστικά και μόνο τον κάτοχο της κάρτας.
  • Η ειδική αυτή έκδοση της κάρτας δεν προβλέπει ειδικές κατηγορίες κατόχων. Το δικαίωμα του δωρεάν εισιτηρίου έχουν μόνο όσοι έχουν αγοράσει αυτή την κάρτα ή έχουν ζητήσει την αναβάθμιση της απλής Rescue card σε special edition,  καταβάλλοντας επιπλέον 5 ευρώ κατά την παραλαβή της κάρτας τους από τα γραφεία του alternet.
  • Για την παραλαβή του δωρεά εισιτηρίου σας θα χρησιμοποιήσετε το voucher που βρίσκεται ενσωματωμένο στην απόδειξη αγοράς της κάρτας σας και για την περίπτωση που έχετε ήδη αγοράσει την απλή Rescue card και θέλετε να την αναβαθμίσετε, τότε θα σας στείλουμε με mail το voucher το οποίο θα χρειαστεί να παρουσιάσετε στο εκδοτήριο στο Μαστιχάρι / Κω προκειμένου να πάρετε το εισιτήριο σας εντελώς δωρεάν.

Το δικαίωμα του δωρεάν εισιτηρίου αφορά αποκλειστικά τον κάτοχο της κάρτας για ένα μόνο ταξίδι με επιστροφή Μαστιχάρι – Κάλυμνος - Μαστιχάρι αξίας 12 ευρώ.

 

15 ημέρες

Rescue special edition €20 shopping cart

Блог http://webekm.com/ и още нещо.

Full premium theme for CMS

Bookmaker bet365 The best odds.