Πρωτοχρονιάτικό δώρο

Πρωτοχρονιάτικό δώρο

την .

xmas present 2014

To alternet γιορτάζει μαζί σας ένα χρόνο από την παρουσία του στον χώρο του εναλλακτικού τουρισμού και της αναρρίχησης! Σας εύχεται Ειρηνικό και Ευτυχισμένο τον Καινούργιο Χρόνο και σας προσφέρει ένα ξεχωριστό δώρο!

Μία εβδομάδα δωρεάν διακοπές στην Κάλυμνο !

Αγοράστε την κάρτα σας ηλεκτρονικά μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2015 και μπείτε στην κλήρωση για το πρωτοχρονιάτικο δώρο του alternet.

To Δώρο...

Μία εβδομάδα (6 διανυκτερεύσεις) για δύο άτομα στο ξενοδοχείο ΟASIS στο Μασούρι με πρωινό σε μπουφέ στις ημερομηνίες που επιθυμείτε για τις περιόδους από 10 Απριλίου έως 30 Ιουνίου 2015 και από 1η Σεπτεμβρίου έως 5 Νοεμβρίου 2015. Αποκλείονται οι μήνες Ιούλιος και Αύγουστος. Στο πακέτο προβλέπονται επί πλέον δύο δωρεάν εισιτήρια ημερόπλοιου μετ’ επιστροφής από Κω για Κάλυμνο και αντίστροφα.

Σημείωση...

Το δεύτερο άτομο που θα συνοδεύσει τους τυχερούς πρέπει εξίσου να είναι μέλος του δικτύου δηλαδή να έχει αγοράσει την κάρτα. Αυτό αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για να μπορέσει να γίνει η διαδικασία επιβεβαίωσης της κράτησης δίκλινου δωματίου στο ξενοδοχείο σας αμέσως μετά την κλήρωση. Σε περίπτωση αιτήματος για μονόκλινο ασφαλώς δεν υπάρχει καμία ανάλογη υποχρέωση.

Για την περίπτωση που κάποιοι από εσάς έχουν ήδη κάνει κράτηση σε κάποιο άλλο κατάλυμα από αυτό που προβλέπει το πακέτο και εφόσον κληρωθούν, θα τους αποδοθεί το ποσό των 220 ευρώ έναντι της υπηρεσίας του πακέτου που δεν θα αξιοποιήσουν. Τα δωρεάν εισιτήρια πλοίου θα ισχύσουν κανονικά.

Ο αριθμός των πακέτων - δώρων που θα κληρωθούν θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των συμμετοχών για την κλήρωση. Η απόφαση της διεύθυνσης του alternet ορίζει ότι ανά 120 συμμετέχοντες θα κληρώνεται ένα αντίστοιχο πακέτο διακοπών για Κάλυμνο.

Η κλήρωση θα γίνει μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου και τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του alternet [www.alternetgreece.com].

Θυμηθείτε ότι όλοι οι κάτοχοι της κάρτας alternet είστε τυχεροί ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα αυτής της εορταστικής κλήρωσης! Χρησιμοποιείστε την ηλεκτρονική σας κάρτα για την κράτηση σας σε ένα από τα καταλύματα του δικτύου alternet και κερδίστε ένα 15% από το κόστος διαμονής σας. Για να το πετύχετε επιβάλλεται να επικοινωνήσετε απευθείας με την ρεσεψιόν η τον ιδιοκτήτη του καταλύματος σας. Σε περίπτωση που θελήσετε να κάνετε την κράτηση σας μέσω άλλου διαδικτυακού συστήματος κρατήσεων, τότε η έκπτωση σας δεν θα μπορεί να ισχύσει.

Σας ευχαριστούμε και σας ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Блог http://webekm.com/ и още нещо.

Full premium theme for CMS

Bookmaker bet365 The best odds.