Προνόμια για τα μέλη || η Κάρτα

get-the-card

Για να γίνεις μέλος του δικτύου alternet ώστε να αποκτήσεις τα προνόμια πρέπει να αγοράσεις την κάρτα !

Αγοράζοντας την κάρτα γίνεσαι δικαιούχος μιας νέας υπηρεσίας για τον εναλλακτικό τουρισμό στην Κάλυμνο που σου διασφαλίζει ποιότητα για τις διακοπές σου στην Κάλυμνο, εκπτώσεις και χονδρικές τιμές, απεριόριστη πληροφόρηση για τον προορισμό σου, δωρεάν υπηρεσία διάσωσης, smart phone εφαρμογές κ.α.

Παράλληλα στηρίζεις την Εθελοντική Ομάδας Διάσωσης και την λειτουργία της Υπηρεσίας Διάσωσης στην Κάλυμνο, για τα συμβάντα σε αναρριχητικά πεδία και μονοπάτια, κάτι που εάν είσαι ορειβάτης σε αφορά άμεσα.

Πληροφορήσου για τις επιχειρήσεις του δικτύου. Μάθε για τις εκπτώσεις και τα προνόμια που δικαιούσαι αγοράζοντας την κάρτα.

alternet Card ~ Rescue

card rescue

Η alternet Card ~ Rescue αποτελεί το πρώτο και βασικό πακέτο υπηρεσιών που σχεδιάσαμε για τον επισκέπτη της Καλύμνου που στην πλειοψηφία του είναι αναρριχητής και σπάνια ενδιαφέρεται για άλλου τύπου δραστηριότητες. Θέλει να αφιερώνει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί στην αναρρίχηση την δραστηριότητα που αποτελεί και τον βασικό λόγο που επισκέπτεται το νησί.

Του προσφέρει εκπτώσεις, ειδικές τιμές σε όλες τις επιχειρήσεις του δικτύου και άλλα ακόμα προνόμια. Κυρίως όμως του προσφέρει δωρεάν την υπηρεσία διάσωσης.

Όροι αγοράς και χρήσης της κάρτας...

Η κάρτα είναι ονομαστική και δεν μεταβιβάζεται ούτε δανείζεται σε τρίτους. Τα προνόμια της κάρτας αφορούν αποκλειστικά τον κάτοχο της και δεν μοιράζονται σε άλλα τυχόν πρόσωπα που τον συνοδεύουν. Αυτό ισχύει και για τους η τις συζύγου.

Ο κάτοχος της κάρτας υποχρεούται να επιδεικνύει την ταυτότητα του μαζί με την κάρτα του προκειμένου να επωφεληθεί των προνομίων που δικαιούται. Εάν έχει ξεχάσει την κάρτα του δεν έχει δικαίωμα να απαιτήσει από τον επιχειρηματία να του δώσει την έκπτωση. Εάν ο κάτοχος χάσει την κάρτα του, μπορεί εύκολα να την αντικαταστήσει δηλώνοντας για την απώλεια στην διεύθυνση του προγράμματος.

Η περίπτωση της οικογένειας...

Τα παιδιά μέχρι και της ηλικίας των 14 ετών μοιράζονται τα δικαιώματα και προνόμια των γονέων τους και κατόχων της κάρτας χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση και μόνο όταν συνοδεύονται από αυτούς.

Οι νέοι από 15 ετών και πάνω δεν θεωρούνται παιδιά. Εάν ενδιαφέρονται να αποκτήσουν τα προνόμια θα πρέπει να αγοράσουν την κάρτα με την προβλεπόμενη ειδική τιμή για νέους μέχρι 25 χρονών που είναι €15. Οι νέοι αυτών των ηλικιών έχουν ειδική έκπτωση γιατί θεωρούνται ειδική κατηγορία μηδενικού η χαμηλού εισοδήματος. Το δικαίωμα της ειδικής τιμής τους αναγνωρίζεται μόνο για ένα μήνα.

Οι τιμές για την αγορά της κάρτας σύμφωνα με την χρονική ισχύ της και την ηλικία των ενδιαφερόμενων διαμορφώνονται ως εξής...

 

15 ημέρες

30 ημέρες

365 ημέρες

Ενήλικες €15 shopping cart €25 shopping cart €80 shopping cart
Νέοι από 15 έως 25 ετών €10 shopping cart €15 shopping cart    
Παιδιά από 0 ετών έως 14 Δωρεάν Δωρεάν    

Κάθε επιπλέον μήνας με ανανέωση των δικαιωμάτων της κάρτας κοστίζει €15

Οι ενδιαφερόμενοι για αυτή την κάρτα πρέπει να γνωρίζουν ότι από το τέλος Νοεμβρίου έως τέλος Μαρτίου ο αριθμός των υπηρεσιών των οποίων μπορούν να επωφεληθούν μειώνεται δραματικά.

Ωστόσο για κάποιες περιπτώσεις επισκεπτών μπορεί να εξακολουθεί να έχει ενδιαφέρον η αγορά αυτής της κάρτας.

alternet Card ~ Experience

card experienceΗ alternet Card ~ Experience, αποτελεί το δεύτερο πακέτο τουριστικών υπηρεσιών. Αφορά όλους τους επισκέπτες είτε αυτοί φθάνουν στην Κάλυμνο σαν ανεξάρτητοι είτε οργανωμένα μέσα από πρακτορείο. Τους προσφέρει την δυνατότητα να προσθέσουν περισσότερα ενδιαφέροντα σε εβδομαδιαία βάση για την περίοδο των διακοπών τους με συμβολικό κόστος συμμετοχής ή και χωρίς καμία συμμετοχή.

Στόχος αυτού του πακέτου υπηρεσιών είναι να δώσει την ευκαιρία στον επισκέπτη να γνωρίσει μια άλλη πλευρά των διακοπών στην Κάλυμνο μέσα από διάφορες δραστηριότητες, που του παρέχονται από πιστοποιημένους και άριστα καταρτισμένους συνεργάτες, όπως πχ πεζοπορία από πιστοποιημένο οδηγό βουνού, Pilates από εξειδικευμένη γυμνάστρια, παραδοσιακοί χοροί από γυμνάστρια χορού και άλλα.

Η κάρτα αυτή θα ανανεώνεται σε εβδομαδιαία βάση. Το εβδομαδιαίο κόστος και οι παρεχόμενες υπηρεσίες θα ανακοινωθούν μέσα στον Φεβρουάριο 2014.

Блог http://webekm.com/ и още нещо.

Full premium theme for CMS

Bookmaker bet365 The best odds.